fbpx

FOTOREIS ARMENIË EN GEORGIË

Ga mee op avontuur en ontdek deze twee uiterst fotogenieke en diverse landen! 

Fotogeniek en divers

Wil je in alle vrijheid de tijd hebben om deze twee unieke en uiterst fotogenieke landen te bezoeken en te fotograferen?

Hanzebeeld organiseert een fotoreis naar de meest fotogenieke highlights van Armenië en Georgië. Er is ontzettend veel te zien en vaak op de meest unieke locaties. Omdat we weten hoe fijn het is om alle tijd te krijgen om fantastische plekken te fotograferen en we weten waar deze plekken zijn, nemen we je graag mee op reis. Daarbij krijg je van een ervaren gids alles te horen over wat je ziet. Daarmee is deze fotoreis een combinatie van genieten, fotograferen en kennismaking met misschien wel de mooiste landen van de Kaukasus.

Ga mee! We gaan met een kleine groep enthousiastelingen en met goede, ervaren begeleiding.

De groep

Wij reizen alleen met kleine gezelschappen van minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers. Zo is er alle tijd, zijn we flexibel en kunnen we beter en meer met elkaar delen. Elke reis wordt voorafgegaan door een deelnemersbijeenkomst.

Voor wie?

De gevraagde fysieke inspanning zal beperkt zijn. Deze reis is daarom geschikt voor jong tot oud. Belangrijk is dat je van fotografie en cultuur houdt en wat verder wil kijken dan de bekende wegen.

Wanneer

Aankomstdatum is zaterdag 6 juli 2024. Het programma eindigt op 20 juli. Je bent uiteraard vrij om ervoor/erna zelf nog verder te reizen. Daar kunnen we je altijd tips bij geven.

Wat gaan we doen?

Armenië en Georgië zijn voormalige Sovjet-landen waar nog veel van de Sovjets te vinden is. Beide landen zijn gezegend met fantastische natuur en cultuur. Zo werd in 301 Armenië het eerste christelijke land en is nog veel uit die tijd bewaard gebleven. Maar ook Georgië kent fantastische plekken met hoge bergen of mediterrane sferen. Hanzebeeld heeft sament met Centraltour een verzorgd programma opgezet waarbij we de allermooiste en meest fotogenieke plekken bezoeken. De reis is bijna volledig verzorgd. Van overnachtingen, maaltijden tot vervoer. Belangrijk element in de reis is dat we echt de tijd nemen om op de verschillende locaties de meest unieke foto’s te maken.

Alleen cultuur?

Cultuur is een belangrijk onderdeel van deze reis, maar het land kent zoveel schoonheid dat we daar een goede mix van hebben gemaakt. Bespreekbaar zijn natuurreservaten en urbex locaties.

Fotoreis Armenië en Georgië Sighnaghi Georgie
Khevsureti Fotoreis Armenië en Georgië

Hoe ziet de dag eruit?

Nadat we wakker worden in ons comfortabele verblijf, ontbijten we en vertrekken we naar de eerste locatie. We zullen per dag verschillende locaties aan doen en de tijd nemen voor een heerlijke lunch. ‘s Avonds zijn we weer op een andere verblijfplaats en bekijken we eventueel elkaars mooiste foto’s.

Wat neem je mee?

Je fotocamera (er gaat één reservecamera mee) met extra batterijen + oplader, een statief, stevige schoenen en alles wat je normaal ook mee zou nemen.

Wat kost het?

De prijs voor de reis zoals hier aangeboden is € 2.195 p.p.

Inclusief

Deze reis is inclusief 14 overnachtingen (2 persoons kamer, 1 persoons tegen meerprijs € 300) met 14 x ontbijt, 13 x lunch (met 1 x wijnproeven), 8 x diner, hotel transfer, lokaal vervoer, begeleiding, toegang tot gezamenlijk bezochte locaties en CO2 compensatie voor Trees for All.

Niet inbegrepen

De heen- en terugreis, tussendoortjes, zes maal avondeten, fooien, persoonlijke uitgaven, evt toegangsgelden niet gezamenlijk bezochte locaties, reis- en annuleringsverzekering (verplicht), bijdrage garantiefonds GGTO € 9,00, reserveringskosten € 19.

Tbilisi Georgie Fotoreis Armenië en Georgië

Hoe werkt Hanzebeeld?

Ga je ook mee? Vul onderstaande velden in, dan nemen we contact met je op voor de aanbetaling van 45%. Zijn er op 15 januari 5 of meer belangstellenden dan krijg je een bericht dat je vliegtickets kunt boeken. We kunnen je hierbij adviseren.

Elke reis wordt voorafgegaan door een deelnemersbijeenkomst in onze studio en werkruimte hartje Doesburg.

Mocht de reis onverhoopt niet door kunnen gaan dan ontvang je binnen 3 dagen je geld terug, minus reserveringskosten.

2 + 6 =

Armeense begeleiding

Hanzebeeld werkt samen met Centraltour, het bedrijf van Nvard Melkonyan. Zij zal de volledige reis bij ons gezelschap aanwezig zijn, net als Hanzebeeld eigenaar Wim Robbertsen. Er is volop persoonlijke begeleiding, indien gewenst. Nvard spreekt goed Engels, Russisch en Farsi.

Ervaren gids

Nvard is een ruim ervaren gids in heel Armenië en Georgië. Ze is een lopende encyclopedie en weet veel achtergronden van wat je ziet. Van geschiedenis tot cultuur tot geografie en politiek. Ze heeft ruime ervaring in het begeleiden van groepen tot 25 man.

Enorm netwerk

Soms lijkt het wel of Nvard iedereen in Armenië kent. Feit is dat ze altijd weer een lijntje kan leggen als het nodig is.

Nvard Melkonyan van Centraltour in het Armeense landschap. Urbex fotoreis Armenië Fotoreis Armenië en Georgië
GGTO

Info? Of tijdelijke reservering?

Je kunt ook kosteloos een tijdelijke reservering voor de fotoreis Armenië en Georgië maken. Mail hiervoor je contactgegevens en al je andere vragen naar info@hanzebeeld.nl Je voorlopige reservering is 48 uur geldig. Mocht in de tussentijd de groep te groot worden dan nemen we direct contact met je op. Hanzebeeld is aangesloten bij garantiefonds GGTO.

Ook interessant: onze foto workshops 

 • fototour-doesburg-kade-hanzebeeld

  Workshop avond fotografie

  Vanaf: 39
 • Hanzebeeld workshop smartphone fotografie

  Workshop smartphone fotografie

  Vanaf: 39
 • workshop straatfotografie Doesburg

  Workshop straatfotografie

  Vanaf: 25
 • workshop basisfotografie hanzebeeld

  Workshop basisfotografie

  Vanaf: 79

Hanzebeeld levert graag maatwerk. Voor jullie vriendenactiviteit bijvoorbeeld. Stuur ons nu jouw vraag en je ontvangt snel antwoord.