fbpx

Unieke fotoreizen naar Armenië en Georgië

Bijzondere ervaringen

Wil je geen standaard wegen bewandelen en op de meest fotogenieke locaties komen? Ga mee met een van onze fotoreizen naar de Kaukasus! Geweldige landschappen; unieke Sovjet historie; bewaakte urbex locaties zonder graffiti; rijke cultuur; heerlijk eten en de aardigste mensen. Gedurende een week reis je met een klein groepje (max 6) en zorgen we dat alles geregeld is. Je hebt daarmee alle tijd voor het nemen van de mooiste foto’s op zoveel mogelijk plekken. We kunnen ons programma aan jouw of jullie eisen aanpassen. Eigenlijk is alles bespreekbaar. Kijk voor meer info bij onze reis in april bijvoorbeeld. Of mail vrijblijvend naar info@hanzebeeld.nl 

urbex fotoreis armenie fabriek
urbex foto tour armenie fabriek factory

Gegarandeerde toegang

Specifiek voor de urbex locaties zijn wij erg blij dat we exclusieve toegang hebben kunnen regelen. Alle locaties zijn actief bewaakt en als je de tijd wilt nemen om te fotograferen is het fijn als je niet achterom hoeft te kijken. Het betekent ook dat de locaties vrij zijn graffiti en vernielingen. Daarmee zijn het vaak tijdcapsules van een tijd die voorbij is gegaan.

Ben je benieuwd hoe dat gaat? Of heb je een vraag? Mail gerust naar info@hanzebeeld.nl 

Hanzebeeld levert graag maatwerk. Heb je zelf een leuk idee? Stuur ons nu jouw idee en je hoort snel over de mogelijkheden.