fbpx

Maak jouw foto's in onze studio!

 • Hanzebeeld fotostudio huren

  Huur fotostudio

  Vanaf: 49
 • leer fotograferen studio doesburg hanzebeeld

  Leren fotograferen in de studio

  129
 • Portretfoto

  Portret

Onze Studio

De Hanzebeeld fotostudio ligt in het hart van Hanzestad Doesburg en is een moderne en ruime (70 m2) studio, voorzien van alle gemakken. De studio is gelegen op de eerste verdieping van Societeit de Harmonie en is gericht op het Noorden. Door de grote ramen valt dan ook geen zonlicht. In de studio staat moderne apparatuur die tegen een meerprijs is te huren. Verder is er een lekkere zithoek, tafel en plek om je om te kleden. De studio wordt in de avonden en weekend ook gebruikt voor onze workshops en starten we hier onze fototours. Je kunt uitstappen en/of laden en lossen voor de deur. Parkeren kan 300 meter verder op parkeerplaats De Bleek. De Hanzebeeld fotostudio is momenteel niet voorzien van een lift of traplift.

Hanzebeeld studio in Doesburg
Studio portret vrouw

Hoe werkt het?

Via bovenstaande “Huur fotostudio” kun je direct online reserveren voor een voor jouw geschikt moment. Je huurt en boekt per dagdeel. Je kunt naast de (daglicht) studio zelf ook apparatuur huren (3 flitslampen + remote control). Klik hiervoor op het drop down menu en maak je keuze. Op de dag van je boeking is iemand aanwezig om je de sleutel te overhandigen. Je ontvangt een instructievideo via WhatsApp.

Heb je vragen? Mail gerust naar info@hanzebeeld.nl 

Hanzebeeld levert graag maatwerk. Heb je zelf een leuk idee? Stuur ons nu jouw idee en je hoort snel over de mogelijkheden.