fbpx

Algemene voorwaarden

Artikel 1 – ALGEMEEN

Hanzebeeld kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot. Hanzebeeld behoudt het recht informatie op de website wat betreft tarieven en afspraken ten alle tijden aan te passen. Bij het boeken van een fotoshoot, fototour of workshop gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden.

 Artikel 2 – DE FOTOSHOOT/FOTOTOUR/WORKSHOP

Voor de fotoshoot, fototour of workshop wordt een afspraak gemaakt die voor Hanzebeeld en de klant beiden schikt. In geval van slecht weer mag de afspraak worden afgezegd door Hanzebeeld of klant. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de geplande afspraak besloten.

Artikel 3 – BETALING

De klant kan niet contant betalen bij Hanzebeeld, alle betalingen dienen digitaal te worden uitgevoerd. Alle afspraken worden vooraf betaald. Bij klachten kan er contact met Hanzebeeld worden opgenomen en wordt bekeken hoe dit in goed overleg opgelost kan worden.

Artikel 4 – DE FOTO’S

Na een fotoshoot zullen binnen 3 weken de foto’s naar de klant worden toegestuurd. Bij het boeken van een fotoshoot geeft de klant Hanzebeeld toestemming om de gemaakte foto’s te gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinden zoals, blog, portfolio, social media en eventueel toekomstige activiteiten. Mocht de klant hier niet mee akkoord gaan, dan moet dit voor die tijd duidelijk en schriftelijk of mail aangegeven worden aan de fotograaf. Er worden geen onbewerkte originele foto’s geleverd. Hanzebeeld blijft ten alle tijden eigenaar van alle foto’s. De ontvanger van de foto’s dient altijd enige vorm van naamsvermelding te gebruiken bij publicatie op sociaal media kanalen of elders op internet. Het bewerken van de foto’s door de ontvanger zelf is niet toegestaan, hieronder valt ook het bijsnijden. Het is voor de ontvanger niet toegestaan om foto’s door te geven aan andere (commerciële) bedrijven zonder toestemming.