fbpx

WORKSHOPS

Leer je fotocamera of telefooncamera creatiever gebruiken en maakt de mooiste beelden.

Kies uit onze workshops

 
 • fototour-doesburg-kade-hanzebeeld

  Workshop avond fotografie

  Vanaf: 39
 • Hanzebeeld workshop smartphone fotografie

  Workshop smartphone fotografie

  Vanaf: 39
 • workshop straatfotografie Doesburg

  Workshop straatfotografie

  Vanaf: 25
 • workshop basisfotografie hanzebeeld

  Workshop basisfotografie

  Vanaf: 79

Wil jij leren fotograferen door te doen?

Ben jij ook zo iemand die lekker actief wil leren fotograferen? Dingen die je leert direct in de praktijk wilt brengen? Wij bieden creatieve en basis workshops aan die je kort en duidelijk uitleg geven maar waarbij we direct aan de gang gaan. 

We starten binnen en gaan buiten aan de slag om het geleerde in praktijk te brengen. En naar buiten bij Hanzebeeld betekent: direct in het hart van het middeleeuwse Doesburg.

Alle workshops zijn laagdrempelig en je hebt geen of beperkte voorkennis nodig. Je leert samen met een klein groepje op een leuke manier en met veel persoonlijke aandacht de mooiste foto’s te maken. Na elke cursus krijg je digitaal een naslagwerk.

Fototour Doesburg

Wat heb je nodig?

Bij al onze workshops zul je zelf een fotocamera of telefooncamera moeten verzorgen. Voor workshops in het donker heb je een fotocamera nodig met een M-stand en een statief.

Groepsgrootte

Onze groepen zijn in principe nooit groter dan 8 tot 10 man. Zo hebben we volop ruimte voor begeleiding en is het gezellig.

Tijd & Locatie

Alle tijden van de workshops staan bij elk type workshop vermeld. Elke workshop duurt 2-3 uur en voorziet in koffie/thee en een versnapering. Locatie is de studio van Hanzebeeld, Roggestraat 3, hartje binnenstad van Doesburg.

Onderwerpen

Hanzebeeld is gespecialiseerd in het geven van workshops over straatfotografie, avondfotografie, light painting en smartphone fotografie.

Hoe leer je?

Je leert actief. Dit betekent dat we je kort meenemen in de theorie en we daarna gezamenlijk gaan fotograferen. Je leert daarmee ook van elkaar en door het gewoon te doen. Wel begeleiden we je en geven je ook tijdens het fotograferen tips en tricks waar nodig. 

Wat kost het?

De prijzen per workshops staan bij elke workshop afzonderlijk vermeld. De genoemde bedragen zijn inclusief koffie / thee, een versnapering alsook een digitaal naslagwerk. 

De Waag Doesburg

In één zin zou ik zeggen: interessant, leerzaam en veel

Wim Steintjes

Workshop Smartphone fotografie

De uitleg over het plaatsen van foto’s op sociale media was echt handig

Frank van Essen

Workshop Smartphone fotografie

Superleuke workshop smartphone fotografie gehad. Vooral leerzaam om de eerst opgedane theorie daarna direct in de praktijk toe te passen/uitgelegd te krijgen.

Jelle

Workshop Smartphone fotografie

Hanzebeeld levert graag maatwerk. Voor jullie vriendenactiviteit bijvoorbeeld. Stuur ons nu jouw vraag en je ontvangt snel antwoord.